Версія для друку
Вівторок, 09 квітня 2024 18:42

Робоча зустріч у районній державній адміністрації

9 квітня начальник районної державної адміністрації Юрій Лобач провів робочу зустріч з командуванням 6 прикордонного загону, окремими очільниками об’єднаних територіальних громад району та представниками підприємств, що працюють у прикордонній смузі.

Під час спілкування було обговорено нещодавно введені нові правила в’їзду, перебування, проживання, провадження робіт і пропуску у прикордонну смугу, яка включає в себе населені пункти, які перебувають в п’ятикілометровій зоні від державного кордону.

Учасники зустрічі змогли поставити представникам Державної прикордонної служби запитання, які безпосередньо торкались перебування та руху жителів прикордонних громад у прикордонній смузі, переміщення працівників та автотранспорту підприємств, порядку подачі документів для видачі дозволів і процедури їх отримання.

Районна державна адміністрація закликає громадян, які планують перебувати в межах прикордонної смуги Волинської області, не зволікати з отриманням дозволів та направляти звернення до 6 прикордонного Волинського загону

м. Луцьк, вулиця Стрілецька, 6, 43005, в/ч 9971

тел. (0332) 24-42-67

факс (0332) 24-44-21

E-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Переглядів 1240

Галерея зображень