03 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Головна>Новини>Об’єднаний день депутата пройшов у Володимирському районі
    П'ятниця, 03 листопада 2023 22:08

    Об’єднаний день депутата пройшов у Володимирському районі

    Спільний День депутата пройшов у Володимирському районі

    Поглиблюючи співпрацю між громадами Володимирського та Луцького районів, 3 листопада був проведений спільний День депутата за участі обранців обох районних рад.

    Після вітального слова, з яким до присутніх звернулись начальник районної військової адміністрації, а за сумісництвом – депутат Луцької районної ради Юрій Лобач, голова Володимирської районної ради Віктор Хиць, голова Луцької районної ради Олександр Гурський та Володимирський міський голова Ігор Пальонка, присутні взяли участь у коридорі шани Загиблому Герою України Павлу Гасичаку, кортеж з тілом якого прибув сьгодні до міста, та вшанували пам'ять полеглих у протистоянні з російськими агресорами, поклавши квіти до дошки полеглих Героїв-захисників, що на площі Героїв.

    Опісля учасники заходу здійснили екскурсію визначними пам'ятками міста та відвідали майстерню Анатолія Бойка, лауреата різноманітних національних та міжнародних премій, який за свою майстерність дістав неофіційний титул «Волинський Фаберже».

    З метою ознайомлення із передовим досвідом функціонування комунальних підприємств району гості відвідали КП «Володимирське територіальне медичне об'єднання»,  в якому генеральний директор Тетяна Ващук провела змістовну екскурсію, під час якої були презентовані здобутки закладу та напрацювання за три роки роботи. Депутатами рад були відвідані сучасні, обладнані найкращим обладнанням відділення. Слід зазначити, що з отриманих відгуків можна зробити висновок про значний прогрес нашого закладу охорони здоров'я на тлі аналогічних установ області.

    Відвідавши насіннєвий завод та елеватор ТОВ «П’ятидні» та ознайомившись з матеріально-технічною базою і роботою Володимирської птахофабрики – торгова марка «Епікур», учасники заходу змогли переконатись, що й в умовах широкомасштабної війни росії проти України, найбільші платники податків району мають змогу не лише стабільно працювати, а й планувати власну діяльність, маючи підтримку районної влади.

    «Ми завжди будемо сприяти розвитку регіону. Наша діяльність буде спрямована лише на розвиток і підтримку наших виробників - тих, хто створює нові робочі місця, платить легальну заробітну плату і податки до бюджетів різних рівнів. Завдання районної влади – підтримувати місцевий бізнес. І ми будемо виконувати його постійно, не зважаючи на тимчасові перешкоди, які постали перед нами через агресію російського ворога»-, зазначив у своєму виступі начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач.

    Переглядів 1208
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua