Версія для друку
Субота, 20 лютого 2021 11:49

Зверенння в. о. голови, керівника апарату райдержадміністрації Сергія Романюка з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Дорогі земляки!

Сьогодні, 20 лютого, ми  вшановуємо Героїв Небесної Сотні, які під час Революції Гідності віддали свої життя, захищаючи право українців жити у вільній, демократичній країні. Вони, як і сотні тисяч громадян, що мужньо й непохитно стояли у вогні Майдану, повстали проти свавілля, лицемірства тодішньої влади, прагнули для України європейського майбутнього, кращої долі. У цій боротьбі їх не спиняли ні холод, ні страх опинитись за ґратами, ні реальна загроза здоров’ю й життю.

Вони загинули з вірою в Україну, з вірою в те, що свобода, людська гідність, соціальна справедливість стануть духовною основою для побудови міцної європейської держави. Тож наше спільне завдання – здійснити цю їхню мрію і мрію кожного з нас.

Вклоняючись перед подвигом Героїв Небесної Сотні, віримо, що їх жертва не була даремною, а пролита праведна кров проростає плодами національної єдності, додає снаги у сьогоднішній священній битві за свободу і незалежність нашої країни.

Герої не вмирають! Вони як янголи-охоронці до перемоги нестимуть незриму варту в окопах і бліндажах на Сході України, стоятимуть довіку на сторожі нашої совісті, бо ж перед власним сумлінням залишились чесними до кінця.

Вічна пам'ять, слава і шана Героям Небесної Сотні!

З повагою

в. о. голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк

Переглядів 4448