17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28            
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 23 лютого 2022

    Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ради національної безпеки і оборони України, під час якого було ухвалено рішення про запровадження надзвичайного стану на всій території України, окрім Донецької та Луганської областей, де триває Операція об’єднаних сил. Після підписання відповідного указу Президента про запровадження надзвичайного стану його має затвердити Верховна Рада.

    На виконання Державної цільової програми національно-патріотичного виховання проведено Конкурс проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства. Переможцем став проект «Зв’язок поколінь» ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у м. Києві та Київській області». Ознайомитись із фільмами, що увійшли в проект, можна за посиланням: https://www.youtube.com/playlist?list=PL6gn6JgG1Nj9mPbq4GRPRsAilTu32aU1v

    23 лютого перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сапожніков провів нараду, в ході якої було обговорено алгоритми дій органів влади та місцевого самоврядування в рамках термінового впровадження в дію наказу Верховного Головнокомандувача Збройних сил України, Президента Володимира Зеленського про проведення мобілізації резервістів на особливий період.

    Їдальні шкільних та дошкільних закладів нині працюють за новими вимогами: діти звикають до збалансованого меню, а батьки дізнаються чимало цікавого про те, як же зробити так, щоб їжа приносила не лише задоволення, але й користь. Процес удосконалення організації харчування дітей в колективах є складним, але вкрай необхідним, адже дані наукових досліджень свідчать про тенденцію до зростання загальної захворюваності дітей, пов’язаної з порушенням обміну речовин, ожирінням тощо.

    У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» відроджено історичну пам’ятку національного значення, яка не один рік потребувала відновлення. У ході реставраційних робіт: проведене оздоблення зовнішніх стін та замінені дерев’яні елементи будинків; виконані внутрішні ремонтні роботи; відновлене підвальне приміщення у «білому» будинку; відреставровані та по-новому перекладені пічки, що були за часів видатної літераторки; облаштований благоустрій прилеглої території.

    Президент Володимир Зеленський повідомив, що отримав запит від Міністерства закордонних справ України щодо питання розриву дипломатичних відносин між Україною та Російською Федерацією. Про це Глава держави сказав під час спілкування з представниками ЗМІ за результатами переговорів з Президентом Естонської Республіки Аларом Карісом у Києві.

    Президент України Володимир Зеленський ініціює програму економічного патріотизму, яка передбачатиме цільову підтримку окремих галузей економіки, зменшення податкового навантаження на підприємців, обмеження перевірок і створення стимулів для залучення коштів населення у бізнес та банківську систему. Про це Глава держави оголосив у зверненні до громадян. https://www.youtube.com/watch?v=IVPAEbY9pM0

    Володимир-Волинська станція переливання крові та територіальне медичне об'єднання анонсували благодійну акцію зі збору крові для наших військових. Генеральна директорка КП "Володимир-Волинське ТМО" Тетяна Ващук спільно із головним лікарем станції переливання крові Володимиром Панащуком з цього приводу звернулись до мешканців міста і району. "Зважаючи на непросту ситуацію в Україні та можливі ризики ескалації ситуації з боку Росії, виникла необхідність у Володимирі оновити банк крові для військових та цивільних громадян" - йдеться в дописі.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua