16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2018 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    Головна>Відомості про район >Історична довідка>Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 17 травня 2018
    Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 17 травня 2018

    16 травня директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко спілкувався із керівниками об’єднаних територіальних громад про розвиток сільських територій в контексті децентралізації.

    Зустріч відбулася в рамках планового навчання для голів ОТГ, організованого Волинським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, за сприяння Центру розвитку місцевого самоврядуван

    Ситуація із захворюваністю на кір в країні продовжує залишатися напруженою. Так, за оперативними даними Центру громадського здоров’я МОЗ України, за 19-й тиждень 2018 року на кір захворіли 1 тис. 407 людей. Найбільша кількість нових випадків зареєстрована у Вінницькій, Волинській, Київській, Львівській, Луганській, Рівненській, Чернігівській області, а також у м. Києві.

    Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 4 квітня 2018 року № 237 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа», навчальні заклади Волині отримають майже 53,7 млн грн.

    Детально вивчити ситуацію, що склалася на шахті №10 «Нововолинська» та визначити подальші кроки – саме така основна мета візиту голови облдержадміністрації Олександра Савченка на підприємство, де він оглянув потужності шахти та поспілкувався з трудовим колективом. Відбувся візит 15 травня 2018 року.

    Слід зазначити, що шахта недобудована і основна проблема – відсутність фінансування. Цьогоріч Уряд виділив на шахту лише 10 млн грн, з яких на утримання спрямували 6,4 млн грн. Та й цих коштів, за словами в.о. директора ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» Григорія Бара, вистачить тільки на 3 місяці, бо витрати на утримання в місяць складають 4,2 млн грн. Далі ж є імовірність, що не буде коштів і на утримання.

    Сьогодні, 17 травня 2018 року, вся Україна відзначає День вишиванки – свято, яке об’єднує тих, хто серцем і душею вболіває за свою Батьківщину, пишається нею та поважає багаті традиції українського народу, прославляє безцінні культурні надбання на теренах нашої країни та далеко за її межами.

    Працівники Володимир-Волинської районної державної адміністрації теж долучилися до святкування та прийшли на роботу в українському національному вбранні.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua