17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Грудень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
          1 2 3 4
    5 6 7 8 9 10 11
    12 13 14 15 16 17 18
    19 20 21 22 23 24 25
    26 27 28 29 30 31  
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 16 грудня 2022

    За підсумками наради у райвійськадміністрації, в ході якої було вивчено мінімальні потреби у подобовому споживанні електроенергії територіями, які обслуговуються Володимирською, Іваничівською та Локачинською філіями ПрАТ «Волиньобленерго», начальник РВА Юрій Лобач надіслав письмове клопотання у обласне енергорозподільче підприємство з проханнями збільшити ліміти потужностей, що виділяються для Володимирського району. 

    Остання у цьому році сесія районної ради, що відбулась 16 грудня, усім її учасникам запам’ятається надовго. Під час масованої ракетної атаки ворога районні депутати зібрались в укритті та майже одностайно проголосували: залякування окупантів не змінять їхні плани. Тож у сховищі, де не всім вистачило місця сісти, але з дружним акапельним виконанням Гімну України та позитивним настроєм відбулось сесійне засідання під головуванням голови райради Віктора Хиця за участю начальника РВА Юрія Лобача.

    16 грудня в ході чергової сесії районної ради з нагоди професійних свят, які відзначали у грудні, а саме: Дня Збройних сил України та Дня місцевого самоврядування, обласні та районні нагороди отримали депутати райради. Відзнаки вручили начальник райвійськадміністрації Юрій Лобач та голова райради Віктор Хиць. Зокрема, слова щирої подяки висловили тим обранцям, які захищають Батьківщину.

    15 грудня перший заступник голови РДА Віктор Фіщук, голова райради Віктор Хиць та міський голова Ігор Пальонка привітали із професійним святом – Днем працівників суду – службовців міської судової установи та відзначили з цієї нагоди її працівників за високий професіоналізм при виконання службових обов’язків, сумлінну працю, особистий внесок у розвиток правосуддя в районі, активну громадську і життєву позицію. 

    Набула чинності постанова КМУ від 15.11.2022 р.№ 1320 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо призначення окремих видів державної допомоги та соціальних стипендій», якою внесені зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 7 березня 2022 р. № 214 деякі питання надання державної соціальної допомоги та пільг на період введення воєнного стану».

    До 31 грудня 2022 року ще можна звернутися за призначенням субсидії на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива за 2022 рік. Житлові субсидії на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива призначаються у разі, коли домогосподарство не отримує комунальну послугу з постачання теплової енергії для централізованого опалення (теплопостачання) та не використовує природний газ або електричну енергію для індивідуального опалення.

    З 1 січня 2023 року компенсація фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі здійснюватимуться лише відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 23 вересня 2020 року № 859 «Деякі питання призначення і виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі». До 31 грудня 2022 року Урядом установлено перехідний період для осіб, які отримують такі щомісячні компенсаційні виплати.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua