16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2023 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28          
    Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 08 лютого 2023

    Керівники Володимирського району Юрій Лобач і Віктор Хиць та заступник голови ОДА Олександр Троханенко передали для військовослужбовців 24-тої окремої механізованої бригади імені короля Данила та 11-го Краматорського прикордонного загону газові балони з пальниками, індивідуальні хімічні грілки для рук і ніг, термошкарпетки, зігрівайки зі свічками і навіть унікальну «Волинську теплинку». Як розповів начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, до збору речей, необхідних для обігріву захисників, долучились волонтери та благодійники.  Він висловив сподівання, що обладнання і речі, огорнуті теплом людських сердець, в ці зимові дні будуть найкращою вдячністю захисникам держави, які в надважких умовах виборюють нашу перемогу. Нині «теплий» вантаж уже служить нашим військовим, зокрема, у зруйнованому ворогом, але незламному Бахмуті.

    Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву (Держмолодьжитло) суттєво оновив механізм іпотечного кредитування молоді. З 1 лютого такі кредити стали значно більш вигідними для молодих сімей. Для цього змінений Порядок надання молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам довгострокових пільгових кредитів для будівництва (реконструкції) та придбання житла.

    Від третього лютого Міністерство внутрішніх справ проводить кампанію з формування штурмових бригад «Гвардія наступу». Набір триватиме 60 днів. Проєкт має на меті зібрати вмотивованих добровольців, які пройдуть спеціальну підготовку та будуть брати участі у наступальних операціях зі звільнення окупованих територій України. Добровольці можуть доєднатися до бригад Нацгвардії «Буревій», «Червона Калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан», «Азов», бригади Нацполіції «Лють» та бригади Держприкордонслужби «Сталевий кордон». Подати анкету можна на сайті storm.mvs.gov.ua. На цьому ж сайті є перелік Центрів надання адміністративних послуг, які приймають анкети від охочих поповнити лави штурмових бригад «Гвардія наступу».  Добровольці можуть самостійно обирати бригаду. Співбесіда проводиться за принципом індивідуального підходу до кожного претендента.

    Продовжено строк дії воєнного стану та проведення загальної мобілізації з 05 години 30 хвилин 19 лютого 2023 року строком на 90 діб. Верховна Рада України прийняла в цілому проект Закону «Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні"» та проект Закону «Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку проведення загальної мобілізації"».

    Відтепер на порталі Дія доступні 5 нових послуг з усиновлення. Це допоможе суттєво спростити і пришвидшити процес усиновлення. Окрім раніше доступних консультацій з усиновлення дитини та реєстрації усиновлювача онлайн, на порталі Дія з’явились нові сервіси. До слова, заповнення даних заяви у Дії займає близько 30 хвилин, після чого служба у справах дітей перевірить дані та повідомить потенційних батьків або опікунів про своє рішення.

    8 лютого начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач провів нараду із своїм першим заступником Віктором Фіщуком, керівниками окремих структурних підрозділів райвійськадміністрації із залучення представників управління Держгеокадастру та місцевої прокуратури з метою врегулювання ряду земельних питань. В ході роботи були обговорені необхідність та механізми приведення до чинного законодавства документів на деякі земельні ділянки з невстановленим статусом, що увійшли до складу району внаслідок децентралізації.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua