17 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Лютий 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28            
    Головна>Заходи на тиждень>Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 25 лютого 2022
    Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 25 лютого 2022

    26 лютого громадян, які хочуть поповнити ряди територіальної оборони району, чекають у Володимир-Волинському районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки, а також у його Нововолинському, Локачинському й Іваничівському відділах. Тим, хто не проходив службу у ЗС України, достатньо мати при собі паспорт громадянина України. Військовозобов’язаним мати при собі первісний пакет документів. Усю необхідну інформацію можна дізнатися за номером колцентру Сил територіальної оборони ЗСУ: 0800-50-70-28 (безкоштовно)

    Відсьогодні у Волинській обласній військовій адміністрації працює «гаряча лінія» для громадян з інших областей, що потребують житла. Номер телефону: (0332) 778 211. Якщо ви потребуєте місця для поселення внаслідок термінової евакуації, зверніться за номером «гарячої лінії». Повідомте своє місцезнаходження та кількість осіб, що потребують поселення. Координатори направлять вас до найближчого місця вільного поселення та повідомлять про подальші дії.

    П'ятниця, 25 лютого 2022 19:41

    Перевірте дахи на наявність міток!

    Влада звертається до мешканців багатоповерхових будинків, які мають доступ до виходу на дах, з проханням терміново перевірити дахи на наявність міток. У випадку, якщо будуть виявлені якісь позначки –  їх потрібно засипати їх землею або чимось накрити. Не треба зафарбовувати, бо люмінісцентна фарба просвічується навіть через чорну! Також не забудьте замкнути дахи багатоквартирних будинків на замок. І спокійної нам усім ночі! Нас береже найкраща у світі армія!

    Відтепер гроші з "єПідтримки" можна витратити на допомогу українській армії. Про це заявив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Telegram. Кошти можна переказати через Portmone - всю суму виплати у 1000 грн або залишок, який у вас є на банківській картці "єПідтримки".  "У дуже непростий для нас час важливо підтримувати тих, хто зі зброєю в руках боронить Україну від російських військ", - написав Федоров. Також можна переказати кошти через "єПідтримку", якщо у вас є картка Монобанку, ПриватБанку чи Альфа-Банку.

    СБУ та поліція просить небайдужих та свідомих громадян терміново повідомляти щодо підозрілих осіб! Особливо слід бути уважними з тими, хто звертається з питанням оренди житла. Крім того, будьте пилими на вулицях - звертайте увагу на людей з елементами червоного кольору на одязі. Існує також велика необхідність приділяти підвищену увагу підозрілим  предметам. Про всі підозрілі речі, а також підозрілих осіб з червоними елементами на одязі слід повідомляти на спецлінію поліції 102. А у СБУ для цих цілей діють номери: 0686184597 або 0993988157

    Важливо! До уваги усіх жителів Волинської області! Станом на 14.00 год. усі тестування систем оповіщення завершені. Будь-яку наступну сирену необхідно сприймати серйозно та діяти згідно плану – шукати найближче укриття. Окрім того, в період повітряної тривоги про загрозу, в першу чергу, повідомлятимуть керівництво районів та міст. Стежте за їх офіційними джерелами інформації.

    Також рекомендуємо увімкнути радіостанцію «Луцьк» на хвилі 88,3 fm, щоб прослухати термінове повідомлення про можливу надзвичайну ситуацію. Покинути укриття можна лише після звучання сирени з повідомленням «Відбій повітряної тривоги». Зберігайте спокій, ситуація під контролем.

    24 лютого голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко розпорядженням № 124 утворив чотири районні військові адміністрації, зокрема і Володимир-Волинську. Очолює її голова - Юрій Володимирович Лобач, який одночасно є й керівником районного штабу протидії російській агресії.

    На Волині механізовані підрозділи ЗСУ зайняли бойові позиції по визначених рубежах і готові дати відсіч ворогові! Так само цивільні громадяни повинні бути готові до оголошення будь-яких видів тривоги в містах, селища і селах! Покладіть на видному місці речі, які ви приготували для спуску в укриття, ще раз продумайте найкоротший до нього шлях, заспокойте дітей, завчасу попередивши про можливий сценарій пересування, і СЛУХАЙТЕ СИРЕНУ! До укриттів йдіть у випадку надходження тривожного сигналу від служби МНС чи органів місцевого самоврядування. 

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua