16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2016 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
                1
    2 3 4 5 6 7 8
    9 10 11 12 13 14 15
    16 17 18 19 20 21 22
    23 24 25 26 27 28 29
    30 31          
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    16 травня голова райдержадміністрації Наталія Василець взяла участь у відеоселекторній нараді під головуванням голови облдержадміністрації Гунчика В.П. На розгляд на нараді виносилися питання про результати апробації енергомоніторингу шляхом запровадження пілотного проекту на базі трьох обласних закладів, про підприємства районів і міст області, де рівень заробітної плати менший від законодавчо встановленого мінімального рівня та про підприємства, де рівень заробітної плати менший від середнього по області, а також питання про виділення земельних ділянок учасникам АТО. Були поставлені завдання голови облдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань житєдіяльності області на поточний тиждень.

    Під час щотижневої оперативної наради у голови райдержадміністрації, що відбулася 23 травня було розглянуто звіт про роботу відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації. Також розглядалися питання про реєстрацію прав, про роботу центру надання адміністративних послуг райдержадміністрації та про стан виконання контрольних документів працівниками райдержадміністрації. Керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району окреслили основні завдання над якими треба працювати протягом тижня, що почався. В ході проведення наради головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

    22 травня голова райдержадміністрації Наталія Василець, заступник голови районної ради Алла Мельник, працівники райдержадміністрації та районної ради взяли участь у заходах, присвячених Деню перепоховання праху Тараса Шевченка в Україні. Участь у заході також взяли представники духовенства та громадськості. Учні шкіл піснями вшанували пам'ять великого поета. До пам'ятника Тарасові Шевченку були покладені квіти.

    22 травня голова райдержадміністрації Наталія Василець, заступник голови районної ради Алла Мельник, працівники райдержадміністрації та районної ради взяли участь у вшануванні пам'яті полеглих воїнів АТО біля м. Волноваха на Сході України. Священники відслужили по загиблим панахиду на площі міста Володимир-Волинський. Після хвилини мовчання до Стелли Пам'яті були покладені квіти.

    21 травня в смт. Любешів  було проведено першість Волинської області з легкої атлетики в рамках обласної спартакіади «Волинь спортивна-2016». Бронзовими призерами змагань стали: Шемчук Роман (400 метрів), Романюк Андрій (800 метрів) та Долган Констянтин (1500 метрів), які були нагороджені дипломами та медалями Волинської облдержадміністрації та грошовими преміями Федерації легкої атлетики Волинської області.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua