26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2016 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1 2 3
    4 5 6 7 8 9 10
    11 12 13 14 15 16 17
    18 19 20 21 22 23 24
    25 26 27 28 29 30  
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    18 квітня голова райдержадміністрації Наталія Василець, Устилузький міський голова Віктор Поліщук та Зимнівський сільський голова В'ячеслав Католик взяли участь у виїзній нараді голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у смт Голоби, Ковельського району. На порядку денному розглядалися питання про формування об'єднаних територіальних громад області та внесення змін до Перспективного плану формування територій громад Волинської області, про розробку містобудівної документації Голобської селищної об'єднаної територіальної громади, про утворення узгоджувальної ради при управлінні розвитку, інвестицій та європейської інтеграції обласної державної адміністрації із залученням працівників об'єднаних територіальних громад для відпрацювання інвестиційних проектів, про проблемні питання функціонування об'єднаних територіальних громад області, а також про зміни в законодавчих нормах щодо функціонування об'єднаних територіальних громад області.

    18 квітня голова райдержадміністрації Наталія Василець взяла участь у відеоселекторній нараді під головуванням голови облдержадміністрації Гунчика В.П. На розгляд на нараді виносилися питання про результати апробації системи енергомоніторингу шляхом запровадження пілотного проекту на базі трьох обласних закладів, про стан виділення земельних ділянок учасникам АТО, а також про оптимізацію мережі малочисельних шкіл та вирішення проблемних питань в галузі професійно-технічної освіти. Були поставлені завдання голови облдержадміністрації щодо вирішення актуальних питань житєдіяльності області на поточний тиждень.

    Під час щотижневої оперативної наради у голови райдержадміністрації, що відбулася 18 квітня було розглянуто питання про хід виконання районної цільової, соціальної програми "Молодь Волині" на 2016-2020 рокиКерівники структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району окреслили основні завдання над якими треба працювати протягом тижня, що почався. В ході проведення наради головою райдержадміністрації було дано ряд доручень.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua