28 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Вересень 2015 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30        
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Понеділок, 14 вересня 2015 17:24

    На щотижневій оперативній нараді

    14 вересня під час щопонеділковоїнаради у голови райдержадміністрації, був заслуханий звіт про роботу архівного відділу райдержадміністрації, з доповіддю по якому виступила начальник архівного відділу райдержадміністрації Олена Дружук. Також, в ході наради були обговорені питання соціального захисту населення, стану справ в аграрній галузі району, підготовки до восьмого щорічного фестивалю традиційної культури «Українське коровай – сузір’я» та місцевих виборів у районі.

    Понеділок, 14 вересня 2015 17:23

    Соціальні виплати у районі

    Протягом минулого тижня управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації здійснено виплат на загальну суму 3114,9 тис. грн. З них 2,7 тис. грн. - виплата одноразової допомоги з районного бюджету, 80,8 тис. грн. субсидій та компенсації на тверде паливо та скраплений газ, 2807,0 тис. грн. – допомоги на дітей, 60,6 тис. грн. – допомоги прийомним сім'ям  та 163,8 тис. грн. - компенсація підприємцям середнього заробітку за працівника, призваного для участі в антитерористичній операції, . Також, прийнято 3 справи учасників бойових дій з учасників АТО, для надання пільг. Загальна кількість прийнятих справ учасників бойових дій, з учасників АТО, - 236.

    11 вересня до Дня фізичної культури та спорту у Володимир – Волинській райдержадміністрації нагородили тренерів, спортсменів та організаторів спортивного життя району. Завідувач сектору молоді та спорту Оксана Бігун та керівник апарату райдержадміністрації нагородили грамотами голови райдержадміністрації та районної ради тренера з боксу Віктора Адамчука, тренера команди районної ДЮСШ з баскетболу Володимира Бориса, тренера з легкої атлетики Володимира Калиновського,  тренера районної ДЮСШ Галину Матвейчук. Відзнаками від влади району були нагороджені і юні спортсмени – надія нашого спорту Володимир Шахранюк, Андрій Кротач, Павло Синиця, Вадим Зінь, Тарас Калиш, Михайло Пятоха, Вадим Ковальський, Роман Шимчук, Руслан Хвещук, Оксана Поліщук, Андрій Романюк, Віталій Вавринюк, Аліна Чемко, Анна Салівончик, Анастасія Марчук, Андрій Пилипчик, Сергій Пилипчик, Роман Купріянчик, Тарас Шишко, Сергій Редька, Роман Дорохов, Дмитро Сачук, та мешканці Устилуга, неодноразові переможці та призери змагань "Тато, мама, я - спортивна сім'я" - сім'я Гладчуків. 

    Засприяння у розвитку спорту району, нагороди отримали Зимнівський сільський голова В’ячеслав Католик та Зарічанський сільський голова Ігор Пальонка, депутат районної ради Руслан Кротач та активний учасник спортивного життя районної громади Людвіг Балаж.  

    Юні футболісти, які будуть захищати честь нашого району у другій дитячій лізі Волині, в цей святковий день отримали нову футбольну форму, для придбання якої, навіть у такий, досить не простий час, влада району знайшла кошти.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua