26 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Серпень 2015 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
              1 2
    3 4 5 6 7 8 9
    10 11 12 13 14 15 16
    17 18 19 20 21 22 23
    24 25 26 27 28 29 30
    31            
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Понеділок, 10 серпня 2015 17:53

    На щотижневій оперативній нараді

    10 серпня під час щопонеділкової наради під головуванням голови райдержадміністрації Наталії Василець були розглянуті питання стану підготовки закладів культури до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, по якому доповідав завідувач сектору  культури Роман Віслобоков, та стану призначення субсидій у Володимир – Волинському районі, доповідала начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Голюк. Також, окрему увагу було приділено стану виконання мобілізаційних заходів у районі, проведенню жнив та земельним питанням.

    Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує, що станом на 07.08.2015 року проведене призначення субсидії 1091 сім'ї, 13 відмовлено. З них 11 громадян особисто написали заяви на відмову від призначення субсидій, а у двох випадках змінився власник житла.
    Всього, станом на 7 серпня 2015 року, за призначенням субсидій за спрощеним порядком до управління звернулося 1190 осіб, з них за субсидіями на житлово – комунальні послуги – 1025, а на тверде паливо та скраплений газ і житлово – комунальні послуги – 165 осіб. Крім того, 475 громадянам, які отримували субсидію в 2014 році, проведено автоматичний перерахунок субсидії без звернення до управління.

    Понеділок, 10 серпня 2015 17:51

    Соціальні виплати у районі

    Протягом минулого тижня управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації здійснено виплат на загальну суму 3187,4 тис. грн. З них 3041,0 тис. грн. - виплата допомог на дітей, 6,9 тис. грн. – компенсація на харчування учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, 1,7 тис. грн. – допомога до Дня перемоги у Другій світовій війні, 12,5 тис. грн. – компенсація за пільгове перевезення громадян та 125,3 тис. грн. компенсація підприємцям середнього заробітку за працівника, призваного для участі в антитерористичній операції, . Також, прийнято 13 справ учасників бойових дій з учасників АТО, для надання пільг. Загальна кількість прийнятих справ учасників бойових дій, з учасників АТО, - 207.

    7-8 серпня голова райдержадміністрації Наталія Василець взяла участь у короткостроковому семінарі «Організаційно-правові засади діяльності районної державної адміністрації» для керівників районної виконавчої влади. Це уже третій такий семінар, за участю голів райдержадміністрацій, який проводить обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, на виконання доручення голови облдержадміністрації.

    На прохання учасників, тематичне наповнення третього семінару стосувалося реалізації політики держави у сфері державного фінансового контролю. Також керівники районів мали можливість ознайомитися із основними аспектами фінансово-бюджетної дисципліни, питаннями фінансової складової процесу об’єднання територіальних громад, правові та практичні аспекти регулювання земельних відносин, перспективи ринку праці та порядок виділення земельних ділянок воїнам АТО. 

    Держгеокадастр пропонує ознайомитися з ключовими показниками своєї роботи за минулий тиждень.

    Понеділок, 10 серпня 2015 15:39

    Місцеві вибори наближаються

             25 жовтня 2015 року Верховною Радою України призначено чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Місцеві вибори є вільними та відбуваються на основі гарантованого Конституцією України та цим Законом загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного  голосування.

               Право голосу на виборах  мають громадяни України, які мають право голосу відповідно до статті 70 Конституції України, належать до відповідної об’єднаної сільської, селищної, міської територіальної  громади та проживають на території населеного пункту (села або селища), де за рішенням об’єднаної сільської, селищної, міської територіальної громади проводяться такі вибори.

                Документом, який посвідчує особу, підтверджує громадянство та засвідчує місце проживання виборця на місцевих виборах, є:

    1.        паспорт громадянина України;
    2.        тимчасове посвідчення громадянина України  (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

                Належність громадянина до відповідної територіальної громади та проживання його на відповідній території визначається його зареєстрованим місцем проживання.

    Місцеві вибори є рівними. Громадяни України беруть участь у відповідних місцевих виборах на рівних засадах.  Кожен виборець на відповідних місцевих виборах має один голос.

    Виборець на відповідних місцевих виборах може використати свій голос тільки на одній виборчій дільниці, на якій він включений до списку виборці. Участь громадян України у місцевих виборах є добровільною. Ніхто не може бути примушений до участі чи неучасті у місцевих виборах.

                Виборець, який на день виборів перебуває за межами населеного пункту, в якому він проживає, участі у місцевих виборах не бере, крім випадків,коли виборець включений до списку виборців на спеціальній виборчій дільниці.

                Виборцю, який внесений до списку виборців на виборчій дільниці, але за віком, у зв’язку з інвалідністю чи за станом здоров’я не здатний пересуватися самостійно, дільнична виборча комісія надає можливість голосувати за місцем перебування  (проживання) цього виборця.

                Кожний виборець може звернутися безпосередньо до органу ведення Державного реєстру виборців  про уточнення персональних даних, а також щодо наявності або відсутності відмітки про постійну нездатність виборця самостійно пересуватися.

                Також служба розпорядника Державного реєстру виборців Центральної виборчої комісії на офіційному веб-сайті «Державний реєстр виборців» створила  програмний ресурс «Особистий кабінет виборця», де кожен виборець може перевірити свої персональні дані не виходячи з власної оселі, за умови наявності доступу до глобальної інформаційної мережі інтернет.

                З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців просимо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділів ведення Державного реєстру виборців.

    Для жителів Володимир-Волинського району: відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Володимир-Волинської РДА  за адресою: вул. Небесної Сотні, 3 , 2-й поверх, тел. 2-16-03

                При собі необхідно обов’язково мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – ще й документ, що підтверджує ці зміни. 

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua