24 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Липень 2015 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Головна>Новини>Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини
    Офіційний сайт Володимир-Волинської райдержадміністрації - Новини

    29 липня у Володимирі – Волинському, на базі спортивного комплексу Володимир - Волинського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», відбулось урочисте відкриття VIIІ обласної спартакіади «Здоров'я» серед державних службовців.
    Команду районних держслужбовців представляли працівники структурних підрозділів адміністрації, управління пенсійного фонду, державної виконавчої служби та Управління держземагенства. Службовці району брали участь у змаганнях із чотирьох видів спорту: шашки, шахи, міні-футбол та настільний теніс.
    В особистому заліку, за підсумками результатів, у змаганнях з шашок головний спеціаліст сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Мар'яна Голяновська посіла ІІ призове місце. Вона нагороджена медаллю та грамотою заступника начальника відділу з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації.

    30 липня було проведене засідання колегії райдержадміністрації, на якому були розглянуті питання ходу виконання Програми економічного та соціального розвитку Володимир - Волинського району на 2014-2015 роки за підсумками І півріччя 2015 року, з доповіддю по якому виступила головний спеціаліст відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Катерина Голод, підсумки виконання зведеного бюджету району за І півріччя 2015 року, доповідала начальник управління фінансів райдержадміністрації Олена Бондарук, та про роботу та результати перевірки роботи виконавчого комітету Хмелівківської сільської ради по здійсненню делегованих повноважень органів виконавчої влади звітував Хмелівківський сільський голова Степан Грабарчук.

    Протягом півріччя 2015 року робота органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування була спрямована на виконання завдань Програми економічного і соціального розвитку Володимир-Волинського району на 2014-2015 роки.

    Обсяг зведеного бюджету району за перше півріччя 2015 року з урахуванням трансфертів з державного бюджету склав 58475,1 тис. гривень, у тому числі по загальному фонду доходи місцевих бюджетів склали 57808,0 тис. грн., по спеціальному – 667,1 тис. грн.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua