Версія для друку
Середа, 23 серпня 2023 09:16

Дорогі жителі району!

Щиро вітаємо вас зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

В ці нелегкі часи випробування російським вторгненням, ми сміливо можемо стверджувати, що Україна, як держава, й українці, як монолітна нація – відбулися у сучасному світі. Одностайність мільйонів громадян, які у єдиному й спільному порухові піднялись відстояти незалежність і територіальну цілісність своєї країни не лише зламала плани агресора та його посіпак, а й стала прикладом для всіх націй світу, як необхідно відстоювати обрані раз і назавжди високі цивілізаційні цінності – не словом, а ділом, подекуди жертвуючи власним життям, добробутом, щоденно розплачуючись за свій вибір потом, слізьми та кров'ю.

Саме ця війна зробила Державний Прапор України не абстрактним офіційним символом країни на світовій арені, а перетворила його на близьку серцю кожного українця святиню, Гімн України – на пісню всенародного єднання, а День Незалежності України – у життєствердне свято нації, саме існування якої напряму пов’язане із збереженням її існування.

Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешніми поколіннями. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Щастя і процвітання нашій  Незалежній Соборній Україні!

Здоров’я кожному із вас, добра, віри, благополуччя в родинах і довгих років життя!

А головне – миру, який може бути лише після нашої перемоги!

З нами Бог і Україна!

Слава Україні!

Начальник Володимирської                                                 Голова

районної військової адміністрації     Юрій Лобач             Володимирської районної ради       Віктор Хиць

Переглядів 2548