Версія для друку
Четвер, 16 вересня 2021 09:45

Голова ОДА Юрій Погуляйко запустив флешмоб #ЗдороваВолинь

З метою популяризації здорового способу життя серед волинян, голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко запустив флешмоб #ЗдороваВолинь – в рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України».

«Тренуйся сам та передай естафету іншому», – закликав очільник області на своїй сторінці у Фейсбук після відвідин активного парку у місті Ківерці.

Сьогодні, 15 вересня, після тренування голова облдержадміністрації передав естафету Володимиру Кецу та Ользі Черен – керівникам Луцького та Ковельського районів, на території яких вже успішно функціонують активні парки.

Також Юрій Погуляйко запросив до флешмобу голів територіальних громад, керівників підприємств, установ та організацій, студентську та учнівську молодь, спортсменів, тренерів, активних волинян.

Все, що вам потрібно зробити – це прийти разом з друзями в один з Активних парків у Боратинській, Головненській, Ківерцівській чи Луківській територіальних громадах, відсканувати QR-код за допомогою вашого телефону та вибрати програму тренувань.

Робіть фото та позначайте себе у соцмережах за хештегами #ЗдороваУкраїна – #ЗдороваВолинь #ТренуюсьВАктивномуПарку #ЯвАктивномуПарку #АктивніПарки

Зробимо Волинь здоровою та спортивною разом!

Переглядів 4419