Версія для друку
Середа, 08 вересня 2021 11:25

Майно, яке перебуває на балансі ТОВ «Володимир-Волинське АТП 10762», виставлене на приватизаційний аукціон

Управлінням забезпечення реалізації повноважень у Волинській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях заплановано на вересень проведення аукціону з продажу державного майна, яке у процесі приватизації не увійшло до статутного капіталу ВАТ «Володимир-Волинське АТП 10762» і перебуває на балансі його правонаступника ТОВ «Володимир-Волинське АТП 10762».

Зокрема, 23 вересня 2021 року відбудеться онлайн-аукціон з продажу об’єкта малої приватизації окремого майна - групи інвентарних об’єктів у складі: автолавка (80 шт.); дегазаційний комплект (2 шт.); ІДК (6 шт.); індивідуальний пакет (50 шт.); комплект ІДК (6 шт.); костюм Л1 (3 шт.); ноші санітарні (3 шт.); протигаз (217 шт.); респіратор (89 шт.); стовпчики сигнальні (10 шт.); санітарні сумки (4 шт.), за адресою: Волинська обл., м. Володимир-Волинський, вул. Ковельська, 239.

Стартова ціна – 11 079,00 грн без ПДВ.

Нагадаємо, що в Україні триває процес приватизації державного і комунального майна. Наразі на Волині на онлайн-аукціони виславляються об’єкти малої приватизації.

До слова, як повідомляється на сайті Фонду державного майна України, мала приватизація відбувається виключно через електронну систему ProZorro.Продажі. До об’єктів малої приватизації належать підприємства та майно, вартість яких не перевищує 250 млн. грн. Приватизація проводиться публічно, домовленості за закритими дверима виключені. Адже продаж через Prozorro.Продажі не дає можливості обмежити доступ до торгів або створити штучні умови. Таким чином, мала приватизація обмежила простір для корупції та відкрила нові можливості для бізнесу – можна вільно та прозоро купити щось у держави.

Детальніша інформація про об’єкти приватизації на сайті https://privatization.gov.ua/ та на сторінці Управління у Facebook та Telegram.

За інформацією Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях

Переглядів 5191

Галерея зображень