16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Липень 2019 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30 31        
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 30 липня 2019

    В.о.голови, керівник апарату райдержадміністрації Сергій Романюк сьогодні, 30 липня 2019 року, взяв участь у виїзній розширеній нараді, що відбулась під керівництвом т.в.о. голови обласної державної адміністрації Олександра Киричука у Любомлі.

    Присутні обговорили питання неналежного санітарного стану територій, прилеглих до міжнародних автомобільних пунктів пропуску «Ягодин» та «Устилуг».

    Вівторок, 30 липня 2019 16:24

    Коментує міністр Павло Петренко

    Доброго дня, шановний Міністре! Звертаюсь до Вас з проханням роз’яснити процедуру державної реєстрації фізичних осіб-підприємців. Які документи необхідно підготувати і чи можу я зробити це онлайн?
    Сергій Никоненко

    З чого почати? 
    Перш за все, необхідно обрати код запланованої діяльності за Класифікатором видів економічної діяльності (КВЕД). Перелік КВЕДів можна знайти на сайті Державної служби статистики України http://kved.ukrstat.gov.ua.

    В обласному центрі Волині обговорили питання виконання капітального та поточного середнього ремонту вулиць та доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам. У 2019 році на виконання зазначених робіт виділено 93,4 мільйона гривень. Про це стало відомо під час робочої наради заступника директора департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віктора Довгополюка, яка пройшла сьогодні, 30 липня 2019 року.

    Одним із численних порушень прав людини в сучасному світі є злочин, який має назву торгівля людьми і є однією з галузей кримінального бізнесу, що розвивається стрімкими темпами. Ця проблема є актуальною для кожної країни, в тому числі для України, зокрема, для західного регіону, де фактор міграції досить значний. Аби не стати жертвою цього злочину, важливо знати основні аспекти та дотримуватись певних правил.

    Нещодавно у лісових масивах  ТзОВ «Павлівське мисливське господарство» Іваничівського району виявлено трупи диких кабанів, у яких, відповідно до експертного висновку Львівської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини  встановлено діагноз – африканська чума свиней. Відтак, сьогодні, 30 липня 2019 року, відбулося засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації, яке очолив заступник голови комісії, в. о. начальника Володимир-Волинського районного управління ГУ Держпрдспоживслужби у Волинській області Петро Крень.

    Присутні обговорили епізоотичну ситуацію щодо африканської чуми свиней, що склалася на території сусіднього району та заходи, які вживаються державною службою ветмедицини щодо недопущення  занесення збудника на Володимирщину.

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua