16 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          

    12 квітня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач, голова районної ради Віктор Хиць, голови територіальних громад району, керівники управлінь та відділів районної державної адміністрації взяли участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що проходив у онлайн та офлайн режимах.

    Під час його роботи учасниками були обговорені регіональний аспект стану протидії безпековим загрозам, організації подолання наслідків руйнування цивільної інфраструктури та превентивної роботи з боку сектору безпеки й органів правопорядку, поточний стан функціонування об'єктів енергетичного комплексу України і заходи із забезпечення стабільної роботи енергетичної системи в умовах постійних ракетних обстрілів.

    Також в ході засідання була презентована нова економічна доктрина України, зокрема – урядова  політика з підтримки вітчизняного виробництва.

    Окрема увага учасниками Конгресу була приділена Європейській інтеграції України та виклики для наших громад під час цього процесу.

    П'ятниця, 12 квітня 2024 15:16

    До уваги жителів району!

    Зміни до Постанови КМУ від 27 липня 1998 р. № 1147 «Про прикордонний режим»

    11 квітня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач провів робочу нараду з представниками силових структур району, 6-го прикордонного району та окремими керівниками управлінь і відділів райдержадміністрації й державних служб щодо питання надзвичайної ситуації, яка виникла в прикордонній смузі.

    11 квітня у Володимирському районі пройшов районний етап обласної Спартакіади допризовної молоді, який зібрав 9 команд із майже 100 учасниками, що представляли громади краю.

    Повномасштабна війна, яка триває в Україні, – крім руйнувань й окупації територій, – на жаль, несе смерті українців, потрапляння людей в полон, випадки зникнення на непідконтрольних територіях. Через ці та інші причини від дня повномасштабного вторгнення щороку близько 4 тис. дітей залишаються без батьківського піклування. 

    Таким дітям потрібні піклування та турбота. Щоб вони не опинилися в дитбудинку чи інтернаті, чинне законодавство передбачає можливість влаштування цих дітей у сім’ї родичів чи знайомих, а також прийомні сім’ї і дитячі будинки сімейного типу.

    В кінці березня урядом було продовжено термін подачі заяви на призначення допомоги ВПО до 30 квітня 2024. При цьому ВПО, які оформлятимуть документи у квітні, отримають допомогу і за березень.

    Пройшли змагання ІІІ (районного) етапу Всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з баскетболу серед юнацьких команд, які представляють громади Володимирського району.

    З вітальним словом до присутніх звернулась заступник голови райдержадміністрації Ірина Ліщук, після чого у запеклу боротьбу за право представляти наш район на обласному етапі змагань вступили п'ять команд.

    9 квітня начальник районної державної адміністрації Юрій Лобач провів робочу зустріч з командуванням 6 прикордонного загону, окремими очільниками об’єднаних територіальних громад району та представниками підприємств, що працюють у прикордонній смузі.

    Під час спілкування було обговорено нещодавно введені нові правила в’їзду, перебування, проживання, провадження робіт і пропуску у прикордонну смугу, яка включає в себе населені пункти, які перебувають в п’ятикілометровій зоні від державного кордону.

    Днями набув чинності наказ, яким затверджено форму рішень, які дають дозвіл на в’їзд, перебування, проживання, провадження робіт і пропуск у прикордонну смугу.

    9 квітня начальник районної військової адміністрації Юрій Лобач провів робочу нараду за участі першого заступника голови районної адміністрації Віктора Фіщука, голови районної ради Віктора Хиця, керівників добровільних формувань територіальних громад району, окремих голів громад та керівників управлінь і відділів райдержадміністрації, під час якої було обговорено доцільність функціонування ДФТГ.

    Сторінка 1 із 558
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua