18 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Діяльність райдержадміністрації
Прес-центр
Район сьогодні
  • Розпорядчі документи
  • Регуляторна політика
    Публічна інформація
    Інформація з установ району
    Оголошення
    Програми та стратегії району
    Виконання програм та стратегій
  • Децентралізація влади
  • Самоорганізація населення
  • Вивчення громадської думки
  • Очищення влади
  • Електронне звернення
  • Вакансії державної служби
  • Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Внутрішній аудит
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2017 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30      
    Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 21 листопада 2017

    Їх назвали Небесною Сотнею – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інститутській. Гинули за честь, за волю, за право бути українцем і за свою Батьківщину. Героїчна сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.

    Описати, а тим більше відчути глибину трагедії і болю, які впали невимовним тягарем на Україну, нині не під силу нікому. Гіркі події тих кривавих днів не можуть залишити байдужими. 

    Вівторок, 21 листопада 2017 11:22

    Реформування освіти: основні засади

    28 вересня 2017 року набрав чинності Закон України «Про освіту», який передбачає реформування системи освіти. Відтак про основні засади нового закону поінформувала начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна під час оперативної наради у голови облдержадміністрації 20 листопада 2017 року.

    Зокрема новий закон складається із 12 розділів, які містять 84 статті. Він регулює суспільні відносини, що виникають у процесі реалізації Конституційного права людини на освіту, прав та обов’язків фізичних та юридичних осіб, які беруть участь у реалізації цього права, а також визначає компетенцію державних органів та органів місцевого самоврядування у сфері освіти. Також цим законом внесено зміну в діючі галузеві закони.

    Стратегічні завдання на 2018 рік у рамках прийняття бюджету на наступний рік обговорив голова облдержадміністрації під час робочої поїздки у м.Київ. Зокрема, про результати робочих зустрічей, що відбулись у рамках поїздки Володимир Гунчик поінформував 20 листопада 2017 року під час оперативної наради.

    Так, Володимир Петрович повідомив, що відбулася робоча зустріч з Віце-прем’єр-міністром України Володимиром Кістіоном, де розглянули питання ремонту та розвитку доріг на 2018 рік у зв’язку із прийнятими індикативними показниками до кінця цього року, а також стратегією розвитку дорожнього будівництва в рамках закону України про Державний дорожній фонд.

    Соціальний захист учасників Революції Гідності та їх сімей був і залишається важливим питанням порядку денного роботи Уряду України. І кожен учасник цих надзвичайних для України подій має відчути опіку та допомогу. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. Напередодні чергової річниці Революції Гідності, Глава Уряду зустрівся  з її учасниками. 

    Під час робочої поїздки до Дніпропетровської області Президент Петро Порошенко провів зустріч з активістами Революції Гідності та учасниками АТО. Глава держави наголосив, що «тут зібралися активні учасники Революції гідності, насамперед з  Дніпропетровщини – люди, які у той час, у надзвичайно складних умовах, не побоялися стати на захист демократичних цінностей та європейського вибору країни». Він додав, що у Дніпрі «це було і сміливіше, і складніше, ніж у столиці».

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Володимир-Волинська районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Володимир-Волинській райдержадміністрації.
    Адреса: 44700, м.Володимир-Волинський, вул. Небесної Сотні, 3, т.24467, E-mail: post@vvadm.gov.ua
    © 2014 vvadm.gov.ua